SKY­TJENESTER

Jobb fra hvor som helst, og når som helst.

Microsoft 365

IT-løsninger tilpasset din bedrift! 

Vi kan kartlegge, designe og drifte deres behov for tjenester i Microsoft 365. Enten behovet er epost, Teams, Office-apper eller et komplett IT miljø i Microsoft 365 skyen, kan vi hjelpe dere.
Hos oss får du norsk support av våre dyktige medarbeidere. 

Få profesjonell e-post og kalender. Rediger og del dokumenter, bilder med mer, hvor som helst og på alle enheter, takket være OneDrive-skylagring.
Hold teamet ditt samkjørt med gruppechatter, nettmøter, anrop og nettkonferanser i Microsoft Teams.  

Lagre og del filer og data med SharePoint områder. Enkelt og sikkert samarbeid med personer innad i og utenfor organisasjonen, på tvers av enheter.
Få hjelp til å beskytte arbeidsdata på både firmaeide og ansattes enheter. Få tilgang til tjenester som kan fjerne forretningsdata fra enheter som er mistet eller stjålet.

Les mer om Backup av 365 HER

Microsoft Word
Microsoft Powerpoint
Microsoft Excel
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Sharepoint
Microsoft OneDrive
Microsoft Intune
Microsoft Defender
Microsoft Exchange

ASP

Dette gir dere fordeler som:
– Jobb fra “hvor som helst” og “når som helst”.
– Alltid tilgjengelig IT kompetanse (vakttelefon 24t).
– Liten eller ingen investering i utstyr.
– Ingen behov for intern support på IT.

ASP er en sentralisering av din IT løsning. Alle eller noen utvalgte programmer/data blir flyttet over til vårt driftssenter. Vi tar ansvaret for hele driften med blant annet: oppgraderinger, backup, sikkerhet og overvåkning. Det eneste som blir igjen hos dere som kunde er de fysiske PC-ene.

Driftsenteret  består av 2 lokasjoner plassert i Fredrikstad

security

ASP fordeler

Dine data er trygge
Alle filene på systemet ditt oppbevares kryptert i vårt datasenter. Har du behov for å gjenopprette dine data så får du det akkurat slik det var da siste backup ble tatt.

Etter bedriftens behov
Vi tilbyr det som passer din bedrifts behov på best mulig måte, slik at du alltid har dine data og applikasjoner tilgjengelig raskt, sikkert og enkelt.

Bekymringsløs trygghet
Ingen andre enn deg og din bedrift får tilgang til dine filer og applikasjoner. Du kan velge mellom flere sikkerhetsmekanismer, alt fra brukernavn og passord, 2-faktor pålogging eller Bypass med maksimal sikkerhet.

CloudData – Privat filsky

Jobb trygt på filservere og oppretthold datasikkerhet ved å holde filene dine lokale.

En kraftig enhet med filserverens sikkerhet og skymobilitetsfunksjoner gjennom kjente kartlagte stasjoner som ikke krever opplæring for sluttbrukere. Utnytt samsvar og kontrollfunksjoner, distribusjons fleksibilitet og fantastisk støtte for å mestre det markedsledende, filserverbaserte alternativene til Dropbox, OneDrive og Google Drive.

sky

Kontakt oss for en enklere arbeids­hverdag.