En enklere IT-hverdag for alle bedrifter

Jeg så tidlig mulighetene i at flere lokale selskaper hadde et stort behov for å ta backup av sine filer. Back IT Up ble i 2008 startet som et enkeltpersonsforetak med to pc`er og en start kapital på 10.000 kr.

Utviklingen siden den gang har vært eksplosiv og i 2012 ble selskapet registrert som et aksjeselskap. Back IT Up er nå blitt til en av Vikens ledende innen backup, ASP/skytjenester, nettverk, support, konsulentoppdrag, hardware og internettlinjer. 

Vi er stolte over å kunne være fleksible, personlige og løsningsorienterte.

Patrick Braseth

DAGLIG LEDER

VÅR VISJON

Vår visjon er å forstå hva våre kunde ønsker å oppnå, hvilke visjoner de jobber etter, hvilke ambisjoner de har og hvilke utfordringer de har idag og i fremtiden. Da kan vi sammen med kunden finne den beste funksjonelle og strategiske løsningen som kreves for at teknologien driver din virksomhet fremover.

Vi lever i en tid med store og raske endringer. Våre kunder skal oppleve at vi er en partner som både kan sikre god og stabil drift av dagens IT-systemer og at vi sammen kan se fremtidens muligheter- både på IT-drift, skytjenester og sikkerhet.

I en stadig mer kompleks verden skal våre IT-eksperter fungerer som rådgivere og sørger for at alle systemer og ønsker fungerer sammen.

VÅRT MÅL

Vårt mål er at vi hver dag har fokus på å lære noe nytt, øke vår kompetanse, være to steg foran i den teknologiske utviklingen.

Back IT Up tar miljøet på alvor

Vi er stolte over å være sertifisert som en godkjent miljøfyrtårns bedrift. En høythengene utmerkelse som dokumenterer at strenge kriterier innen temaene arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt.

Miljøfyrtårnbanner med hvit venstrestilt Miljøfyrtårn-logo og teksten «Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert» plassert til høyre.

VÅRE MEDARBEIDERE

Patrick
Braseth

Daglig Leder / Konsulent

Freddy
Jensen

Kundeansvarlig

Betsy
Braseth

Kontormedarbeider

Emil
Arntsen

Konsulent / Supportansvarlig

Jostein
Haugen

Konsulent

Jonas
Ben Bach

Konsulent

Jørgen-André
Olsen Ryen

Konsulent

Chris-Patrick
Jacobsen

Konsulent

Robin
Begby

Konsulent

Hjalmar Bjørges vei 105, 1604 Fredrikstad

Tlf: 69 87 71 71  E-post: post@backit.no

Org.nr: 997 864 913

Send oss en melding: