Datadrift og overvåkning

Vi sørger for at dine systemer fungerer optimalt. Ved å holde systemene oppdatert med nyeste programvare og kontinuerlig overvåkning er dine data og systemer trygge.

IT-drift

En sikker og effektiv IT-løsning er i dag fundamentet i alle virksomheter. Og med på løsningen følger mennesker som kan den jobben de er satt til, og vet hva den betyr for deg som kunde.

Vi leverer IT-drift til små og store kunder. Enten det er en liten bedrift med små behov – eller et stort konsern med komplekse behov.

Vi har kompetansen og leveringsevnen du trenger.

Brukerstøtte

Telefonhjelp

Med brukerstøtte-avtale har du alltid tilgang til vårt support-team via telefon. Vi sitter klare for å hjelpe deg med dine IT-utfordringer!

Fjernhjelp

Vi løser dataproblemene dine ved hjelp av fjernstyring. Med få tastetrykk oppretter vi forbindelse til enheten din slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte. Enkelt for oss og enkelt for deg.

Konsulent

Vi har konsulenter som er til stede ute på kundenes lokasjoner.

Overvåkning

Vi drifter og overvåker dine servere og klienter uavhengig av lokasjon. 

Maksimer arbeidsstasjonens driftstid og reduser farer for langvarige feil. Ved proaktiv overvåking av feil på maskiner kan vi ta tak i problemer med en gang en feilmelding dukker opp.

Driftsavtale

En driftsavtale gir deg øyeblikkelig assistanse og oppfølging når du trenger det eller til avtalte tidsperioder. Det kan være noen timer hver tirsdag eller hele torsdagen fast gjennom året – sammen finner vi en løsning som passer dine behov.

Kontakt oss for en enklere arbeids­hverdag.