ASP

Jobb fra “hvor som helst” og “når som helst”.

ASP

Dette gir dere fordeler som:
– Jobb fra “hvor som helst” og “når som helst”.
– Alltid tilgjengelig IT kompetanse (vakttelefon 24t).
– Liten eller ingen investering i utstyr.
– Ingen behov for intern support på IT.

ASP er en sentralisering av din IT løsning. Alle eller noen utvalgte programmer/data blir flyttet over til vårt driftssenter. Vi tar ansvaret for hele driften med blant annet: oppgraderinger, backup, sikkerhet og overvåkning. Det eneste som blir igjen hos dere som kunde er de fysiske PC-ene.

Driftsenteret  består av 2 lokasjoner plassert i Fredrikstad

ASP skytjenester

Dine data er trygge
Alle filene på systemet ditt oppbevares kryptert i vårt datasenter. Har du behov for å gjenopprette dine data så får du det akkurat slik det var da siste backup ble tatt.

Etter bedriftens behov
Vi tilbyr det som passer din bedrifts behov på best mulig måte, slik at du alltid har dine data og applikasjoner tilgjengelig raskt, sikkert og enkelt.

Bekymringsløs trygghet
Ingen andre enn deg og din bedrift får tilgang til dine filer og applikasjoner. Du kan velge mellom flere sikkerhetsmekanismer, alt fra brukernavn og passord, 2-faktor pålogging eller Bypass med maksimal sikkerhet.

Microsoft 365

«Det moderne kontoret»

Bruk Office-apper som for eksempel Word, Excel, PowerPoint, Outlook, og OneNote på en hvilken som helst enhet, eller i en hvilken som helst nettleser. Arbeid i tilkoblet eller frakoblet modus.

Installer Office-apper på opptil fem Windows-PC-er eller Mac-er. Rediger i frakoblet modus og synkroniser endringer i delte dokumenter når du kobler til Internett igjen.Flere enheter. Én Office.

Få de kraftfulle Office-appene du liker på dine mobile enheter. Word, Excel, PowerPoint og andre er optimaliserte for de mindre skjermene på Android™-, Apple®-, og Windows-enheter.

Clouddata

Jobb trygt på filservere og oppretthold datasikkerhet ved å holde filene dine lokale.

En kraftig enhet med filserverens sikkerhet og skymobilitetsfunksjoner gjennom kjente kartlagte stasjoner som ikke krever opplæring for sluttbrukere. Utnytt samsvar og kontrollfunksjoner, distribusjons fleksibilitet og fantastisk støtte for å mestre det markedsledende, filserverbaserte alternativene til Dropbox, OneDrive og Google Drive.

Kontakt oss for en enklere arbeidshverdag.