• Hva er ASP?

  ASP er en sentralisering av din IT løsning. Alle eller noen utvalgte programmer/data blir flyttet over til vårt driftssenter. Vi tar ansvaret for hele driften med blant annet: oppgraderinger, backup, sikkerhet og overvåkning. Det eneste som blir igjen hos dere som kunde er de fysiske PC-ene. 

  Dette gir dere fordeler som:
  - Jobb fra hvor som helst når som helst (forutsetter tilgang til internettlinje).
  - Alltid tilgjengelig IT kompetanse (vakttelefon 24t).
  - Liten eller ingen investering i utstyr.
  - Ingen behov for intern support på IT.

 • Office 365

  Bruk Office-apper som for eksempel Word, Excel, PowerPoint, Outlook, og OneNote på en hvilken som helst enhet, eller i en hvilken som helst nettleser. Arbeid i tilkoblet eller frakoblet modus.

  Installer Office-apper på opptil fem Windows-PC-er eller Mac-er. Rediger i frakoblet modus og synkroniser endringer i delte dokumenter når du kobler til Internett igjen.Flere enheter. Én Office.


  Få de kraftfulle Office-appene du liker på dine mobile enheter. Word, Excel, PowerPoint og andre er optimaliserte for de mindre skjermene på Android™-, Apple®-, og Windows-enheter.

 • Teknologier

  Vi tilbyr enkel og sikker tilgang til applikasjoner, skrivebord og data fra alle enheter, inkludert smarttelefoner, nettbrett, PC-er og Mac-er. Samme hva man jobber på får man sitt personlige skrivebord