Back IT Up AS

Med blikket rettet mot fremtiden!

Ved hjelp av engasjement, kompetanse og gode ideer forsøker vi alltid å finne en løsning som passer best for din bedrift. 

For å klare dette har vi satt sammen et team bestående av teknikere, utviklere, prosjektledere og rådgivere med høy kompetanse og erfaring fra forskjellige IT miljøer. Noen av oss har vokst opp med fysiske servere mens andre har vokst opp med skytjenester. Denne kompetansen gjør det enklere for oss å forstå hvordan din fremtidige løsning skal se ut.

Vi lar oss ikke påvirke av gammel kunnskap – men ser fremtiden sammen med deg.

Data har blitt en naturlig del av vår hverdag. Maskinene har blitt et kjærkomment verktøy og internett en ressurs. Innimellom tar vi allikevel teknologien for gitt. Fra tid til annen skjer det ting som forteller oss at datauniverset ikke er 100% pålitelig og konsekvensene av dette kan bli en byrde for firmaet.

Det spiller ingen rolle hvor stor eller liten bedriften din er – vi leverer en skreddersydd samahandlingsløsning i kombinasjon med etablerte løsninger, riktig HW og egenutviklet programvare. Dette gjør våre løsninger unike.  

For mer informasjon om våre løsninger se Nyheter, tips & triks og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Back IT up, before you wish you had