Vi har nå blitt registrert Dropbox Business forhandler.

Dropbox Business er en kraftig samarbeidsplattform som tillater medarbeidere å få tilgang til sine filer til enhver tid og overalt.

Tre grunner til å oppgradere til  Dropbox Business:

1) Forbedre samarbeidet på tvers av team

Arbeidet er spredt overalt. Når filene blir spredt over flere enheter og løsninger, og team ender opp med å jobbe på tvers av kontorer, går det ut over samarbeidet. Dropbox Business forener enheter, apper og kontorer, slik at de ansatte kan samarbeide med hverandre og eksterne partnere. Og avanserte funksjoner som kommentering og Dropbox Badge fører samarbeidet inn i de filene brukerne jobber med hver dag.

2) Få bedre kontroll over bedriftens data

Ansatte vil ha de verktøyene som gjør det lettere å være produktiv. Men altfor mange løsninger kan gjøre det vanskelig for IT-avdelingen å ha kontroll over selskapets data. Dropbox Business gir både sluttbrukere og IT-avdelingen det de trenger: en sentralt administrert løsning som fungerer med alle de appene og enhetene de ansatte allerede bruker.

3) Forenklet Dropbox-kontoadministrasjon

Å få en bedrift til å vokse, krever tid og ressurser. Dropbox Business gjør det enklere å skalere ved å gi deg administrativ kontroll over kontoene til hele teamet. Med en fleksibel løsning som gjør det lettere for teamet å holde seg produktivt, kan du fjerne utdatert teknologi – noe som betyr mer penger i kassen.

Ta kontakt med meg for en prat om hvordan Dropbox Business passer inn i ditt IT-miljø.

Freddy:Mobil 47910277 eller freddy@backit.no